tirsdag den 3. februar 2009

Semesterprojekt dec. 2008






















I december lavede vi vores første "rigtige" projekt. Ud fra temaet "etnisk" lavede Charlotte og jeg en pigetøjskollektion (forår) inspireret af Indiens farver og snit. Kollektionen er ikke en færdig kollektion, men er ment som et idéoplæg til en kollektion.

Vi opsyede og strikkede alle modeller i str. 2 år, for at få et helt præcist billede af, hvordan vores kollektion ville ta' sig ud, når ideerne blev ført ud i virkeligheden.

De to ugers hårdt arbejde mundede ud i en udstilling på skolen suppleret af en mundtlig fremlæggelse. Alle mønsterdele til kollektionen er konstrueret fra bunden ud fra standardmål af et barn i str. 2 år. Strikkeopskrifter er ligeledes beregnet ud fra de konstruerede grundmønstre.

Vores kollektion bestod af følgende: Jakke, pludderbukser, gamacher, t-shirt, turbanhue, strikkede pludderbukser, strikket kaftan, pathworkvest, nederedel med strikkant og 2 par små filtede snabelsko. Alle farver er holdt i pink, lilla, turkis, grøn og orange. Ud over det fandt vi et skønt stykke stof i Stof og Stil med indisk inspireret mønster, som passede perfekt til det udtryk, vi ønskede at få frem. Målgruppen er piger fra 1 - 6 år.
Billederne viser vores udstilling og nogle af de motiver, som inspirerede os til kollektionen.
Udstillingen er lavet med en ægte indisk Sari som baggrund. Et indisk fad står på gulvet med flydelys i for at skabe stemning. Vores inspirationsbilleder hænger i snore ned fra trappen. Det så ret flot ud med rosenbladene på gulvet i virkeligheden, men det ser da lige lovlig rodet ud på det her billede :-D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar