søndag den 28. juni 2009

Sommerafslutning på textilsem :-)


Sådan!!!!! Nu kan der holdes sommerferie med god samvittighed - og det er tiltrængt. Jeg kunne slet ikke sove natten efter eksamen, for det føltes helt tomt ikke at skulle tænke på broderi og uld og smykkedele osv :-)

Vi holdt 60-års fødselsdag for rektor Hanne - eller altså vi var inviteret! Der var lys, der var kaffe, der var kage, der var gaver, der var føs'dagssang - ligesom det skulle være!

MEN der var også meddelelser. En del endda! Først: Formidlingslærer Erik stopper, for at arbejde på et rådhus! Han har slet ikke tænkt på, hvor meget han kommer til at kede sig, og hvor meget han kommer til at savne os om noget tid! Hmm måske var han bare træt af, at vi sad med strikketøj under bordet, selvom han tydeligt havde frabedt sig det - undskyld Erik.....

Næst: Rikke, vores fantastisk søde sekretær stopper også! Selvom man kom ind på kontoret for at betale regninger, var det hyggeligt! Ups - jeg har da egentlig en regning liggende til betaling.... Måske jeg skal lade være med at betale bare i protest over, at Rikke stopper - det er såååååååååååååå ærgerligt! Hm :-(

Held og lykke til jer begge, skal der nu alligevel lyde - vi kommer til at savne jer.

Sidst - og måske vildest! Næste sommer skulle skolen og uddannelsen være flyttet lidt længere op ad gaden for at samles med de andre VIA-uddannelser i byen - dem gider vi åbenbart ikke lege med alligevel... Vi vil hellere lege med TEKO i Herning. SÅ uddannelsen skal muligvis flyttes til Herning, hvis alt går vel. Det er en stor mulighed for textilformidleruddannelsen. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi ikke er ret mange studerende på skolen, og kendskabet til uddannelsen er måske heller ikke på toppen. Ved at flytte til TEKO, vil vi komme til at befinde os i bygninger sammen med hundreder af andre studerende, der deler vores passion for textil og design.

For mit vedkommende betyder det ingenting, om jeg skal til Herning eller Viborg - jeg flytter jo permanent til Fyn næste år, så pyt.... Men for de der er flyttet til Viborg KUN for at studere, der er sagens kerne en anden. Der skal pludselig tages stilling til 100 ting. Skal man blive? Skal man flytte? Hva' med transport? Hva' med økonomi? Gider jeg overhovedet fortsætte? Hvilke muligheder har vi ellers? Osv. osv.....

Jeg håber, at der kan findes løsninger på vores eventuelle flytning, så det gavner alt og alle. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det vil være rigtig godt for vores uddannelse, at blive for kendt til det her sted ;-)
P.s. den fine event på billedet er lavet af Gitte, en af vores studerende i anledningen af Hannes 60-års fødselsdag. Det var bare SÅ fint!!!!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar